TILMELDING OG PRISER

Der er lukket for indstillinger til The True Award 2016.

 

REGLER:


•   En film kan kun indstilles i én af hovedkategorierne for bedste film dvs. enten i BEDSTE FILM – TV OG BIOGRAF eller i BEDSTE FILM – ONLINE. En film kan godt indstilles som bedste film og som del af en kampagne.

•    En film kan godt tilmeldes i tekniske kategorier alene.

•    Ved tilmelding af en filmkampagne uploades tre til fem film fra kampagnen. De 3 film skal samlet uploades som én fil med en breaker mellem hver film f.eks. sort skærm, en wipe eller en anden klar breaker.

•    I kategorien BEDSTE VISUAL EFFECTS/3D skal man indsende originalfilmen. Man kan desuden vælge at indsende en ”the making of-film”. Indsendes to film skal de samles og uploades i en fil med en breaker mellem hver film f.eks. sort skærm, en wipe eller en anden klar breaker.


•    En film er er først indstillet, når betalingen er modtaget, og programmerne er uploadet på The True Awards indstillingssite. Vær opmærksom på, at der kan komme forsinkelse på upload de sidste timer op til deadline, fordi mange er i gang med at uploade programmer på samme tid. Vi anbefaler derfor også, at indstillere går i gang i god tid.

•    Ekspeditionsgebyret refunderes ikke, når en indstilling er gennemført.


PRISER

Priser for tilmelding af film og kampagner til The True Award 2016. Alle anførte priser er ekskl. moms på 25 %.

BEDSTE FILM TV OG BIOGRAF 2.400 kr.


BEDSTE FILM – ONLINE 2.400 kr.


BEDSTE KAMPAGNE - 3-5 film 4.620 kr.
 

DE TEKNISKE KATEGORIER 770 kr.


THE TRUE TALENT - TV 2 PRISEN: Gratis

 

ARRANGØRER

SAMARBEJDSPARTNERE