Sidste års talent Lærke Herthoni modtager sin hyldest

DE NOMINEREDE TIL THE TRUE TALENT

16. oktober 2018

Stort tillykke til de tre nominerede til talentprisen The True Talent! 


The True Talent er en talentpris, der hylder en af reklamefilmsbranchens lysende talenter. 

De tre nominerede er nu fundet - stort tillykke!Stefan Pflug, Instruktør

Indstillet af Kim Boisen, CEO og co-founder, Robert Boisen & like-minded. Kim motiverer sin indstilling således:

"Stefan har på exceptionel kort tid fået positioneret sig som en af landets stærkeste upcoming instruktører i lifestyle-kategorien.
For små to år siden tiltrådte Stefan, som content producer hos Gobsmack Productions under Robert/Boisen & Likeminded.

Sideløbende med jobbet som producer, har Stefan arbejdet på sin instruktør-rulle. Det har på kort tid resulteret i store film for PUMA, Kræftens Bekæmpelse, Trygfonden, Repeat Fitness, Boozt.com mfl.
I 2018 har tingene virkelig taget fart, og som instruktør har Stefan været featured på directorsnotes og vundet priser på VOTD, imens han fik 3 indstillinger ved det prestigefyldte Berlin Fashion Film Festival, herunder nomineringen som “best emerging artist” samt en indstilling i hovedkategorien “best film for lifestyle”. Den kategori løb Kendrick Lamar dog med.

Stefans arbejde har resulterede i flere henvendelser fra udlandet, og Stefan derfor netop signet med det anerkendte agency Frenzy Paris for international repræsentation. Han fortsætter selvfølgelig sit arbejde for Gobsmack Productions i Danmark.

Hans kompromisløse visuelle udtryk står stærkt i koalition med hans fortællerevne. Det er netop den kombination, som kunder som PUMA og Kræftens Bekæmpelse har gjort brug af i deres film. Stefans arbejde taler for sig selv, men skulle det ikke være nok, er aftalen med Frenzy Paris, der huser navne som Casper Balslev og Jeppe Kolstrup, en stærk indikator for Stefans talent."Emilie Thalund, Instruktør

Instillet af Mette Jermiin, Executive Producer, Bacon. Mette motiverer sin indstilling således: 

"Da Emilie i august 2016 determineret troppede op på Bacon med det formål at blive assistent for Martin Werner, var vi ikke i tvivl om at der her var tale om en pige lavet af et ganske særligt stof.

Emilie var netop blevet færdig som arkitekt på Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor hun igennem sin studietid blandt andet havde arbejdet som assistent for fotograf & videokunstneren Jesper Just.

Emilies brændende lyst til at arbejde med film var indlysende, og jobbet som Martin Werners assistent blev hurtigt en realitet. Emilie har således gennem de sidste to år været i ”mesterlære” hos én af branchens bedste og mest produktive instruktører.

Sideløbende med assistent arbejdet har Emilie arbejdet på egne projekter, heriblandt filmen PERIOD som hun i sommer vandt guld for i Young Directors Award 2018 i Cannes.
I filmen PERIOD markerer Emilie en særlig evne til at få unge mennesker i tale og blomstre på film på en elegant og dybt æstetisk facon. Udover at formidle en skrøbelig og fængende historie på fornemmeste vis, behersker Emilie også et stærkt visuelt sprog med en klar filmisk kant & finesse.

Hun er dybt engageret i alle facetter af arbejdet som instruktør og har bevist at hun skaber enorm værdi i de produktioner hun leverer.
I en tid hvor det er meget svært at udvikle og skabe nye instruktør talenter, har Emilie frygtløst og særdeles fremragende markeret sig som et stjerneskud på den danske ”reklamefilminstruktørhimmel” og er i fuld gang med flere reklamefilm projekter som kommer ud i løbet af efteråret.

På baggrund af ovenstående er det os en kæmpe fornøjelse at indstille instruktør Emilie Thalund til prisen som THE TRUE TALENT 2018."Ian Isak, Instruktør

Indstillet af Malene Dyhring, CEO og executive producer, Honeytrap Film. Malene motiverer sin indstilling således: 

"Ian Isak startede hos Honeytrap for 2 år siden med en baggrund som TV tilrettelægger. Han havde lavet en del musikvideoer og havde kort været i berøring med reklamebranchen inden han sluttede sig til Honeytrap i 2016.

Da Ian og Honeytrap indgik samarbejdet med Le Fix var eneste brief:
”Happy Nothing”. Le Fix designeren havde lavet en kollektion, som skulle tage os tilbage til rødderne iklædt track suits og provinsielt (fashion) tøj!!

Ian tog designerens tanker og udviklede dem til sin egen semi-dokumentaristiske film om en flok drenge i provisen – og om deres ”Happy Nothing” fortælling. Ian skabte filmen undervejs gennem interviews og grundig research. Ian ønskede en distinkt æstetik og hård, men hurtig rytme. Ians evne til at fange ”det moderne”, det unikke og det ægte er eminent. Hans flair for historiefortælling, visualitet og for klip, musik og sounddesign bevises i hans Le Fix film.

Ian er en gennemført PISSE dygtig instruktør – og så er han et skønt og inspirerende menneske for mig som producer – men også for ”de gamle” instruktører i Honeytrap familien, som bruger Ian meget som sparringspartner."


Vinderen afsløres til The True Award den 2. november.

Her kan du læse, hvad det betød for sidste års talent at modtage prisen
 

 

ARRANGØRER

SAMARBEJDSPARTNERE