MØD DE TRE TALENTER

5. oktober 2016

Her er de nominerede til True Awards talentpris; The True Talent - TV 2 Prisen.


De tre nominerede er udvalgt blandt en lang række talenter fra reklamefilmbranchen, som alle er blevet indstillet af chefer på bureauer og produktionsselskaber.

 

DE NOMINEREDE:

Viktor Sloth (creative spirit, instruktør og fotograf)

Indstillet af: Tue Kempf, Direktør, Mayday Film

"Viktor Sloth er et unikt visuelt talent. Hans arbejdsmetode er usædvanlig, og han evner at folde sin kreativitet ud i overraskende og smukke stemninger og fortællinger."

Se tre af Viktors film:

Selected X Antonio Banderas

Woolmark Extended Version

Hi-Fi Klubben -Kære Musik

 

Daniel Kragh-Jacobsen (instruktør)

Indstillet af: Thor Brammmer Jacobsen, Executive Producer, New Land

"Daniel formår at røre og underholde seeren i sine fortællinger samtidig med, at han både æstetisk og håndværksmæssigt ønsker at højne kvaliteten i branchen."

Se tre af Daniels film:

Ford - The Family

Momondo - Stay Curious

The Unique Thankyou
 

 

Caroline Escobar (kreativ)

Indstillet af: Thomas Brandt, CEO, Bates

"Caroline formår at udvikle stærke filmidéer, der taler direkte til målgruppens hjerne og hjerte med stor indsigtforståelse og humoristisk sans."

Se tre af Carolines film:

Helt Ærligt - Skedesvamp

Faxe Kondi Booster - Paintball

Farmacoaching - Simon

 

Vinderen af The True Talent - TV 2 Prisen modtager, ud over en statuette, også en billet til Cannes Lions 2017, sponsoreret af TV 2.

- Talentprisen er interessant for TV 2 at gå ind i som et stærkt supplement til de øvrige aktiviteter, hvor vi støtter de unge talenter i branchen – via bl.a. Young Lions og via vores involvering i den nye reklameuddannelse, Hybrid Agency Program. Som Danmarks største kommercielle mediehus føler vi et ansvar for at medvirke til at styrke, støtte og belønne de unge talenter – til glæde for dem selv, men også for branchen og annoncørerne, siger Jacob Fischer-Nielsen, chef for TV 2 Kommercielle Partnerskaber.
 

 

ARRANGØRER

SAMARBEJDSPARTNERE