SIDSTE ÅRS THE TRUE TALENT

6. september 2017

Du kan nu indstille et talent til The True Talent - TV 2 Prisen - det betød meget for Daniel Kragh-Jacobsen, der vandt sidste år


Sidste år var det Daniel Kragh-Jacobsen, der vandt "The True Talent - TV 2 Prisen" og en billet til Cannes Lions 2017, doneret af TV 2:

"True Talent prisen var for mig en blåstempling fra branchen af, at der hvor jeg gerne vil skubbe dansk reklamefilm hen, er det rette sted - ikke blot for mig," fortæller Daniel:

"Jeg fik prisen på et interessant tidspunkt, fordi den kom, da jeg var på vej ud af en status som ungt talent og på vej over i en ny kategori som instruktør. Hædringen har helt klart hjulpet mig til at kunne tage det endelige ryk videre." 

Daniel vil gerne opfordre chefer til at indstille deres unge talenter. 

"Der er ligeså mange grunde til at indstille folk til True Talent prisen, som der er unge talenter. Hver instruktør eller kreative har brug for noget forskelligt, men i sidste ende så higer vi jo også bare allesammen efter anerkendelse," påpeger Daniel:

"For mig var det en kulmination på mange års arbejde, som jeg synes, prisen blev givet for. For andre kan det være præcis det første klap på skulderen, som de mangler til at kunne tro fuldbyrdet på det." 

Alle chefer på produktionsselskaber og reklamebureauer kan nu indstille et talent til prisen. Talentet må være max. 30 år og indstillingen skal motiveres. Det er gratis at indstille et talent.

Deadline er onsdag den 20. september kl 12.00.

Læs mere om indstilling her

 

 

ARRANGØRER

SAMARBEJDSPARTNERE