TO NYE KATEGORIER

21. august 2017

Lige nu indstilles de reklamefilm, som skal hædres til THE TRUE AWARD fredag den 3. november 2017. Og to nye kategorier har sneget sig ind.


Der er åbnet for indstillinger til True Award 2017, og som du nok har bemærket er der to nye kategorier

Bedste Film - Online - Entertainment
Bedste Film - Online - Viralt

Det er True Awards styregruppe
, der har udviklet de to nye kategorier i samarbejde med Thor Brammer Jacobsen, der er medlem af Producentforeningens reklamefilmsudvalg. Han forklarer: 


"De seneste par år er antallet af indsendelser i True Awards online kategori steget eksplosivt, hvilket er en udvikling, som man også ser til de internationale award shows som f.eks. Cannes Lions," forklarer Executive Producer fra New Land og fortsætter:
"Især sidste år fandt juryen det udfordrende at definere de rette kriterier for en onlinefilm vinder, da flere parametre var i spil; var det den virale spredning, som var altafgørende? Eller er det underholdningsværdien/idéen, som skulle honoreres?
For at imødekomme kvaliteten og diversiteten i det content som bliver indsendt har True Award styregruppen besluttet at udvide Online kategorien med 2 kategorier, så vi har 3 kategorier i alt," slutter Thor Brammer Jacobsen.
 

FAKTA OM  INDSTILLING:

Upload filmene inden den 6. september kl. 16. Indstilling af film gøres via dette link:
http://film.provector.dk/indstiller.aspx

Læs mere om THE TRUE AWARD på hjemmesiden og følg os på Facebook.

Læs mere om kategorierne her.

Alle vinderne kåres ved THE TRUE AWARD den 3. november i Langelinie Pavillonen.The True Award arrangeres af Producentforeningen og Dansk Annoncørforening i samarbejde med TV 2 og Kreativitet og Kommunikation

 

ARRANGØRER

SAMARBEJDSPARTNERE