Foto: Ernst Tobisch

 


 

THE TRUE AWARD er Danmarks reklamefilmpris.

Prisen uddeles hvert år til THE TRUE AWARD SHOW, hvor vi samles for at vise den rette respekt til de bedste film. The True Award er den eneste prisuddeling i Danmark, der udelukkende er fokuseret på reklamefilm.

True Award arrangeres af Producentforeningen og Dansk Annoncørforening i samarbejde med Kreativitet & Kommunikation.

The True Award afholdes næste gang d. 2. november 2018.


The True Awards styregruppe

Thor Brammer Jacobsen, New Land
Christian Bevort, Moland Film
Pia Bagge Bramsnæs, Dansk Annoncørforening
Jan Neiiendam, Producentforeningen
Mette Sig, Producentforeningen

 
Historien bag THE TRUE AWARD
 
The True Award blev afholdt første gang i 2007. Dette år måtte Dansk Reklamefilms prisuddeling Arnold lukke efter mange år, og Producentforeningen og Dansk Annoncørforening var enige om, at der nu ville mangle en prisuddeling specifikt til reklamefilm.

De to foreninger gik sammen om projektet, og således blev The True Award født. Et særligt kendetegn ved The True Award er, at det ikke blot er den gode idé og den effektive reklamefilm, der hyldes, men også de fagligheder, der er hele grundlaget for gode film: instruktion, foto, klip, lyddesign og VFX.

Ambitionen med The True Award er at sætte fokus på de bedste danske reklamefilm. Helt enkelt og uden dikkedarer. Det gør vi med en fest, hvor vi hylder filmene og de personer, der står bag, og hvor vi kårer årets reklamebureau, årets produktionsselskab og årets annoncør. 
 
The True Award afholdes hvert år i slutningen af oktober eller i begyndelsen af november måned.  
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet.

 

ARRANGØRER

SAMARBEJDSPARTNERE