Mød årets TRUE værter

Mød årets TRUE værter

Mød årets TRUE vært(ER)!

Årets TRUE prisuddeling bliver i år hostet af to helt særlige, kreative karakterer. Nemlig Sally og Stine fra Creative Studio, der står bag rejseprogrammet På trip r8Dio.

Bag de fiktive karakterer står kusinerne skuespiller Lærke Winther og radio-og podcastvært Nanna Winther, og som karaktererne Sally og Stine fra multimedie agency'et Creative Studio, er de nu klar til at udvide repertoiret fra et rejseprogram i gulvhøjde til reklamebranchens TRUE prisuddeling på scenegulvet i Bremen Teater.

Udover programmet På trip r8aDio står både Lærke Winther og Nanna Winther bag flere kreative projekter. Lærke Winther har medvirket i en lang række spillefilm og tv-serier - både komedie og drama. Herunder som en af hovedkarakterne bag satireserien Normalerweize. Nanna Winther står bag en lang række podcasts om arkæologi, historie og videnskab, og er aktuelt vært på podcasten Styr på historien hos Podimo. Derudover har hun skabt Radio 24Syv programmerne Winthertid og Bladet fra munden også sammen med Lærke Winther.

Du kan godt glæde dig! Vi ses til prisuddelingen den 27. oktober i Bremen Teater.

 

Køb din billet til showet, HER. (billetter til salg til og med den 25. oktober, eller så længe lager haves)