Mød juryernes forpersoner

Mød juryernes forpersoner

HER ER JURYENS TO NYE FORPERSONER

The TRUE jury deles igen i år op i to, når shortlisten og vinderne af the TRUE award 2023 skal findes. I spidsen for de to juryer er hhv. forperson for filmcraft juryen Christina Bostofte Erritzøe, managing director og producer hos byNWR, samt forperson for filmjuryen, Kristian Grove Møller, creative director hos 72andSunny LA. 

Forpersonerne er begge håndplukket af the TRUE awards styregruppe, og de to skal lede diskussionerne til hver sit jurymøde i start oktober, hvor de resterende jurymedlemmer også offentliggøres. 

Årets nominerede til the TRUE award 2023 offentliggøres her på hjemmesiden i midt oktober. 

Efter over et årti i udlandet er det en ære for mig at blive inviteret til at deltage i the TRUE Award, og det har været en fed oplevelse at se de bedste film, der er blevet skabt her i Danmark over det seneste års tid.

For at kunne vinde en TRUE award mener jeg en film bør have en unik idé og kreativ tilgang til at formidle sit budskab, og selvfølgelig med eksekvering i verdensklasse!

- Kristian Grove Møller
Jeg har altid intereseret mig for filmiske virkemidler (craft), og jeg sætter pris på de film, hvor billeder og lyd bidrager til at skabe stemning og fortælle historien. Film hvor man mærker at instruktøren, fotografen, klipperen, production designeren og stylisten har gjort sig umage og tænkt over hver eneste detalje ved filmens udtryk, så idéen og budskabet understøttes og står stærkere frem.  

Jeg glæder mig til at se det gode arbejde, der er sendt ind, og jeg glæder mig endnu mere til at diskutere, hvad der er godt arbejde, og hvad dét at gøre sig umage vil sige, med de dygtige mennesker i juryen

- Christina Erritzøe