Nye priser til the TRUE award

Nye priser til the TRUE award

Mette Jermiin, Managing Director hos Bacon & Thor Brammer, Managing Director og Executive Producer hos New Land.

Tre nye priser i år

Der er nu åbent for tilmeldinger af film til dette års the TRUE award, som finder sted den 17. november 2021. The TRUE awards styregruppen er med til at sikre, at priserne følger med udviklingen i branchen. I år har de derfor besluttet at tilføje tre nye priser. Henholdsvis ’the TRULY brave’, the ’the TRUE color grading’ og ’the TRUE humor in film’.

”Vi har valgt at indføre en række nye priser i år, heriblandt the TRULY brave. Her vil juryen kigge efter det arbejde, der skiller sig ud fra mængden og viser vovemod i både idé og eksekvering. Vi vil hylde dem, der tør prøve nyt og tør at satse, i stedet for at gå med det sikre og ende i vignetfilm-gryden for at ramme alt….og intet”, siger Mette Jermiin fra Bacon og medlem af the TRUE award styregruppen.

Udover the TRULY brave har styregruppen i år også valgt at lægge vægt på vigtigheden af humor og color grading. Mette Jerminn fortsætter.

”The TRUE color grading er også en ny kategori i True sammenhæng. Colouristen er den person, der i tæt samarbejde med instruktør og fotograf arbejder med materialet og lyssætning af dette, for at møde den visuelle vision, der er lagt for projektet. Vi er i Danmark velsignet med nogle rigtigt dygtige colourister, og har også leveret flere til store internationale posthuse i udlandet,” siger Mette Jermiin.

Sidst men ikke mindst, er der i år et større fokus på humor i reklamefilm, og dette udformer sig i år i en selvstændige pris.

”Humor er en vigtig del af den måde, vi sælger brands på. Det er på tide, at film som får os til at grine får sin egen kategori til the TRUE award. Juryen giver priser til de(n) film, som formår at få os til at grine, men samtidig formår at formidle den kreative idé og forbinde os med brandet,” siger Thor Brammer Jacobsen fra New Land og medlem af True Awards styregruppe.

Du kan her se den fulde oversigt over the TRUE awards kategorier, HER