Om True award

Om True award

THE TRUE AWARD er Danmarks reklamefilmpris

Prisen uddeles hvert år til TRUE AWARD SHOW, hvor vi samles for at vise den rette respekt til de bedste film. True Award er den eneste prisuddeling i Danmark, der udelukkende er fokuseret på reklamefilm. 

The True Award afholdes næste gang d. 1. november 2019 i Langelinie Pavillonen.

Historien bag THE TRUE AWARD

The True Award blev afholdt første gang i 2007. Dette år måtte Dansk Reklamefilms prisuddeling Arnold lukke efter mange år, og Producentforeningen og Dansk Annoncørforening var enige om, at der nu ville mangle en prisuddeling specifikt til reklamefilm.

De to foreninger gik sammen om projektet, og således blev True Award født. Et særligt kendetegn ved True Award er, at det ikke blot er den gode idé og den effektive reklamefilm, der hyldes, men også de fagligheder, der er hele grundlaget for gode film: instruktion, foto, klip, lyddesign og VFX.

Ambitionen med True Award er at sætte fokus på de bedste danske reklamefilm. Helt enkelt og uden dikkedarer. Det gør vi med en fest, hvor vi hylder filmene og de personer, der står bag, og hvor vi kårer årets reklamebureau, årets produktionsselskab og årets annoncør. 

Her 12 år efter True Awards fødsel, er det Producentforeningen, som arrangerer True Award, og det sker i samarbejde med Kreativitet & Kommunikation og Dansk Annoncørforening.