Ny dato og nye kræfter

Ny dato og nye kræfter

Mette Jermiin, Managing Director hos Bacon & Thor Brammer, Managing Director og Executive Producer hos New Land.

Ny dato og nye kræfter i spidsen

Grundet coronakrisen afholdes dette års The True Award i stedet torsdag den 11. marts 2021. Samtidig er der nye kræfter i spidsen for The True Awards styregruppe, som fremadrettet vil tegne prisuddelingen udadtil. 

”Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi må flytte The True Award, men det er ekstraordinære tider, og intet er, som det plejer. Det, at vi nu må rykke The True Award, gør dog omvendt, at vi i styregruppen har længere tid til at planlægge næste prisuddeling. Det giver luft til at se på, om der skal nytænkes. Uanset, så glæder vi os i hvert fald til at kaste os over arbejdet og komme i gang, så vi i 2021 kan hylde kreativiteten og det bedste arbejde siden sidst,” siger Mette Jermiin fra Bacon og medlem af True Awards styregruppe.

Mette Jermiin vil sammen med Thor Brammer Jacobsen fra New Land fremadrettet stå i spidsen for The True Award. De har begge tidligere været en del af The True Awards styregruppe og vil nu i samarbejde med resten af styregruppen stå i spidsen, når der skal træffes beslutninger om både awardshowet, kategorier, kriterier og juryarbejdet. Da The True Award 2020 flyttes, vil det blive muligt at indstille produktioner fra perioden siden The True Award 2019.

”Coronakrisen gør, at der er flere reklamepriser i efteråret, end der plejer at være. Derfor har vi besluttet at flytte prisuddelingen til foråret 2021, så flere fra branchen har mulighed for at deltage,” siger Thor Brammer Jacobsen.

Læs mere om The True Award styregruppen, HER.