The TRUE vært '21 - Anna Juul

The TRUE vært '21 - Anna Juul

Årets the TRUE vært er fundet

Årets vært er manuskriptforfatter og digter Anna Juul, der bl.a. er kendt som en del af forfatterholdet bag Den Korte Radioavis. Hun er mere end klar til at styre slagets gang, når vi skal finde vinderne af årets the TRUE award på Bremen Teater den 17. november.  

 

Udover at være en del af forfatterteamet bag Den Korte Radioavis, har Anna Juul også skrevet digtsamlingen ’Jeg bruger min krop som et møbel’ samt skrevet og spillet hovedrollen i komediefiktionsserien 'Min Kamp' på DR3. I digtsamlingen, DR3-serien og på Den Korte Radioavis har Anna Juul råt for usødet og befriende humoristisk optrådt som sit eget alter ego, den fiktive karakter Veronika Katinka Martzen, der er både skizofren og bipolar og kæmper med sig selv. Lige nu, er Anna Juul aktuel som manuskriptforfatter på komedieserien Fantomforhold på Xee, hvor hun også selv har en birolle som hovedpersonens roommate. 

 

Vi er super glade for, at Anna har sagt ja til at stå for værtskabet til dette års the TRUE award. Anna står for os som et lysende eksempel på et mangefacetteret talent med en særegen stemme, som virkelig er værd at lytte til. Jeg er sikker på, at Anna kommer til at bidrage stort til en dejlig, sjov og i dén grad tiltrængt brancheaften. 

Siger Mette Jermiin, Managing Director hos Bacon og medlem af the TRUE awards styregruppe.

 

Du kan godt glæde dig! Vi ses til prisuddelingen den 17. november.